DR. GRANDEL HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN


In mijn salon werk ik met de productlijn van Dr. Grandel.
Met deze producten kan ik perfect op de verschillende huidtypen, met of zonder huidproblemen, inspelen.

Dr. Grandel gebruikt voor haar huidverzorgingslijn, bij voorkeur, natuurlijke ingrediënten van plantaardige afkomst. Deze zijn niet op dieren maar op vrijwillige proefpersonen getest. Met specifieke, uitgelezen bestanddelen in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke kennis en moderne productietechniek, zorgt Dr. Grandel cosmetica voor een intensieve werking en uitstekende verdraagbaarheid.

Al vroeg geeft onze huid ons de eerste signalen van het ouder worden, bijvoorbeeld door fijne oogrimpeltjes of door het feit dat de huid van hals en decolleté aan veerkracht verliest. Gelukkig heeft onze huid het verbazingwekkende vermogen om te regenereren en met de producten van Dr. Grandel kun je dit vernieuwingsproces doelgericht ondersteunen.

De exact op elkaar afgestemde preparaten van het Dr. Grandel verzorgingssysteem kunnen daarbij van onschatbare waarde zijn. Dr. Grandel biedt u producten aan, voor zowel het gezicht als het lichaam, welke een buitengewoon effectieve en luxe verzorging bieden. Door het thuisgebruik van Dr. Grandel huidverzorgingsproducten krijgt u een nog beter resultaat op de behandeling.

Dr. Grandel
Dr. Grandel
Dr. Grandel