FRUITZUUR - Een vernieuwde huid in 4 weken!


Wat is Fruitzuur?

Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) zijn natuurlijke organische zuren. Beter bekend als Fruitzuren. Zo wordt er gebruik gemaakt van glycolzuur, appelzuur en citroenzuur (allemaal plantaardige fruitzuren) maar ook van melkzuur en wijnzuur. De combinatie van deze zuren verbetert de afscheiding van de hoorndeeltjes in de huid. AHA’s veroorzaken o.a. een afschilfering binnen de hoornlaag door de samenvoeging van de hoorndeeltjes te verminderen. Dit wordt veroorzaakt door het oplossen van de tussencelstof door de fruitzuren. De cel vernieuwing in de basale laag wordt op deze manier versneld waardoor de celdeling wordt gestimuleerd.
In tegenstelling tot een gewone peeling, lossen fruitzuurpeelingen de kitsubstantie op waarmee de cellen aan het huidoppervlak zijn gebonden. Dit grondige peelingeffect stimuleert de vorming van nieuwe cellen, zodat de huid onder invloed van AHA’s zichtbaar strakker, gladder en fijner wordt. Voor een jeugdig frisse, stralende huid. Ook absorbeert de huid meer vocht en haar elasticiteit wordt flink verbetert.
Met behulp van de Alpha Effect fruitzuren van Dr. Grandel gaan we een stap verder op het gebied van huidverbetering. Door met fruitzuren te werken, stimuleer je het collageen en zorg je voor een betere cel aanmaak. Ook wordt de elastine in de huid geactiveerd, waardoor de huid verstevigd wordt. Fruitzuren hebben niet alleen een hoornlaag oplossend effect maar werken ook anti-bacterieel en zijn daardoor voor de verzorging van de onzuivere probleemhuid zeer geschikt. Door het gebruik van fruitzuren wordt de grootte van de hoorncellen genormaliseerd.

Fruitzuurbehandelingen kunnen worden toegepast bij verschillende huidcondities en hebben een positief effect op diverse huidproblemen.
• Grove Poriën
• Fijne lijntjes en rimpeltjes
• Acne (en acnelittekens)
• Verdikte hoornlaag
• Ouderdomsvlekken
• Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)
• Vale huid (rokershuid)
• Zwangerschapsmasker
Ook kunnen fruitzuren perfect worden ingezet om huid te polijsten en om de vermoeide huid op te peppen.
Alpha Effect peelings zorgen voor een zichtbaar resultaat in 28 dagen!


De behandeling

Een fruitzuur behandeling kunt u enkelvoudig als een losse behandeling boeken, of tijdens een complete Dr. Grandel gezichtsbehandeling. Voor de beste resultaten kunt u een fruitzuurbehandeling in kuurverband ondergaan, door gebruik te maken van het meertaps peelingsysteem. Hierbij word ingespeeld op de natuurlijke celdeling gedurende 28 dagen. Deze Kuur bestaat uit 3 of 4 Alpha Effect peelings (afhankelijk van uw huidbeeld) en garandeert zichtbare en voelbare resultaten. U krijgt tijdens deze kuur gedurende 3 of 4 weken 1x een Alpha Effect peeling per week.
De behandelingen worden in de salon uitgevoerd, maar voor het beste resultaat kunt u de behandeling uitbreiden, door óók thuis met fruitzuren en de op uw huid afgestemde verzorgingsproducten door te gaan met behandelen.

Dr. Grandel Alpha Effect fruitzuur peelings zijn verkrijgbaar in 3 verschillende sterktes.

ALPHA EFFECT SERUM PEEL INDEX 20 - 5% FRUITZUUR
Milde AHA- peeling voor fris, glad huidgevoel.
» Verfijnt, harmoniseert en reduceert fijne lijntjes en rimpeltjes
» Ideaal geschikt voor de normale tot gevoelige huid
» Ook voor regelmatig gebruik thuis geschikt

ALPHA EFFECT SERUM PEEL INDEX 40 - 10% FRUITZUUR
Intensieve AHA peeling voor een glad en gelijkmatig huidbeeld.
» Reduceert rimpeltjes, onregelmatigheden
» Verfijnt het huidbeeld
» Optimaal geschikt voor de huid met onzuiverheden, ideaal voor de normale en droge huid.
» Direct en lange termijn peelingeffect.

ALPHA EFFECT SERUM PEEL INDEX 60 - 20% FRUITZUUR
Hoogintensief peelingeffect voor een verfijnd, gladgestreken huidreliëf.
» Bij sterke rimpeltjes en vervagende contouren
» Verfijnt littekens en verzacht pigmentvlekken
» Ideaal geschikt voor de veeleisende huid met grove poriën
» Direct en lange termijn peelingeffect.


TARIEVEN FRUITZUUR BEHANDELING


Tijdens een gezichtsbehandeling of Skin Needling behandeling extra bij te boeken: €17,50
Losse behandeling: € 39,50
Kuurverband, 3 behandelingen, inclusief thuisproduct peel index 20: € 125,00

* Na een fruitzuur behandeling moet de huid goed beschermd worden tegen UV straling en mag de huid een week lang niet worden blootgesteld aan felle zon of zonnebank.

Alpha Effect AHA Peeling

Peel Index 20 (voor thuisgebruik)

Beschrijving van GRANDEL Alpha Effect AHA Peeling:

De DR GRANDEL Alpha Effect AHA peeling met Peel-index 20 (5% fruitzuur, pH 4,0 tot 4,5) is voor iedere huid, zelfs de gevoelige huid geschikt. Het verfijnt, balanceert en verjongt de huid. Rimpels en fijne onregelmatigheden worden verminderd, de huid ziet er frisser en jonger uit. Om dit optimaal verjongings effect te bereiken, gebuikt u de DR GRANDEL Alpha Effect AHA peeling als dagelijkse spa-behandeling gedurende ongeveer 28 dagen, afhankelijk van de regeneratie van de huid cyclus. De Alpha Effect Peeling kan worden toegepast 3-4 keer per jaar. klinisch getest!

Correcte toepassing van GRANDEL Alpha Effect AHA Peeling:

GRANDEL Alpha Effect AHA Peeling wordt bij voorkeur gebruikt tijdens de nachtelijke gebruikte rituele zorg. Gezicht en hals grondig reinigen. Dan een pipet vullen en in de hand palm leggen. Aanbrengen met de vingertoppen van de andere hand op het gezicht en de hals. Vermijd het gebied rond de ogen. De toepassing kan gepaard gaan met een lichte tintelende sensatie op de huid en is een typisch voorbeeld van de AHA serums. Laat gedurende 10 minuten inwerken. NIET SPOELEN. Dan de gebruikelijke DR GRANDEL crème toe te passen. WAARSCHUWING: Tijdens een spa-behandeling (kuur behandeling) van Alpha Effect Fruitzuren moet de huid voldoende beschermd worden tegen de UV Zonnestralen. Gebruik dagelijks een goede UV bescherming van minimaal UV factor 30.

NIET GEBRUIKEN op de geïrriteerde huid, na het ontharen.
Vermijd contact met de ogen.

Actieve ingrediënten:
AHA liposomen (appelzuur), AHA complex (citroenzuur, melkzuur)


Skin Needling