KARAJA


Heeft u een leuk feest of gaat u trouwen?
Ik maak u graag op voor deze speciale gelegenheid.

Wilt u een keer andere make-up en kleuren gebruiken dan gebruikelijk? Dan kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Ik geef u graag een passend advies.
Ik leer u welke kleuren bij u passen en hoe u uw pluspunten kunt accentueren.
U gaat netjes opgemaakt en vol nieuwe ideen naar huis.

Of wilt u met een grotere groep gezellig leren hoe u uw zelf het beste op kunt maken, hiervoor verzorg ik workshops. Tijdens deze workshops gaat u zelf aan de slag. Ook kan gezamenlijk een thema gekozen worden als dag, avond- of glamour make-up, smokey eyes of make-up 55+. Dit alles kan ook leuk als kinderfeestje georganiseerd worden! Zowel op locatie of in de salon, natuurlijk met een gezellig muziekje, hapje en drankje.

Mijn make-up lijn is van het merk KARAJA dit is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, Italiƫ. Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip.
De oorspronkelijke ingrediƫnten stammen uit het amazonewoud waar de 'Karaja' Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsbeschilderingen.

Karaja is een professioneel merk met een complete cosmeticalijn die wereldwijd wordt gebruikt door toonaangevende visagisten. Karaja producten hebben naast een breed assortiment, waardoor het mogelijk maakt vele combinaties te creeren, een zeer sterke kleurpigment, waardoor de make-up langer mooi blijft.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, luxe uitstraling en verpakking.
De producten zijn niet vlekkend en daarnaast goed hydraterend, het geeft een natuurlijk resultaat. Voor elk huidtype is wel een geschikt Karaja product te vinden. Naast het assortiment van Karaja komen er elk seizoen weer nieuwe trendy producten bij.
Karaja
Karaja
Karaja