UW NAGELS EN HANDEN ZIJN UW VISITEKAARTJE


U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn een deel van uw visitekaartje. Bij kennismaking komen zij vaak het eerst in contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven een zelfverzekerd gevoel. Ik bied u de mogelijkheid dit gevoel iedere dag weer te beleven door uw nagels te verzorgen, te verstevigen en eventueel te verlengen.

Ik werk met de producten van Creative Nail Design (CND) dit zijn hoogwaardige producten voor de verzorging van uw nagels handen en voeten. Bij iedere nagel behandeling zal ik om infecties te voorkomen uw handen/voeten en mijn handen desinfecteren en uw nagelriemen met een nagelriemgel terugduwen. Eventueel loskomende delen van de nagelriemen zal ik verwijderen. Er word gebruik gemaakt van een persoonlijke vijlen set, welke op naam word bewaard. Ter afsluiting worden de handen/voeten voorzien van een hand/voetcreme en de nagelriemen van een verzorgende olie. De nagelriemolie zorgt ervoor dat uw nagelriemen soepel blijven en uw nagels in topconditie, gebruik deze 1x per dag. Als u voor een nieuwe set acryl nagels kiest krijgt u een flesje nagelriemolie mee voor thuis.

Verlengen kan op twee manieren gedaan worden, namelijk d.m.v. een tip of een sjabloon. Voordat de tip of sjabloon word aangebracht zal ik de nagels een voor een lichtjes opruwen voor een betere hechting van de acryl. De tip word tot halverwege het nagelbed aangebracht en vervolgens op de gewenste lengte afgeknipt. Deze zorgt voor de vorm. Daarna wordt de acryl aangebracht, welke de stevigheid aan de nagel geeft. Een sjabloon wordt onder de natuurlijke nagel aangebracht en dient als ondersteuning voor de aan te brengen acryllaag. Bij deze methode bestaat de volledige kunstnagel uit aangebrachte acryl. Na het schoon en vet vrij maken en evt gebruik van een primer kan de acryl worden aangebracht. Acryl bestaat uit een liquid (vloeistof) en een poeder. Als deze worden samengebracht ontstaat een stroperig bolletje. Met gebruik van een penceel wordt het bolletje acryl op de nagel aangebracht en gemodelleerd. Hierbij kunt u zelf kiezen hoe de nagel eruit moet komen zien, o.a.;

French manicure (roze/wit)

Met French Manicure maak je de ideale nagel: hij is mooi roze of naturel van kleur en de witte nageluiteinde geeft een frisse “look”. Ook kan ik met de French-techniek het nagelbed optisch verlengen als u van uw zelf een kort nagelbed heeft, en kan ik kleine onregelmatigheden mooi verhullen. Ik zal de juiste kleur voor u mengen die overeenkomt met de kleur van uw nagelbed.

GEKLEURDE ACRYL


Acryl met glitters

Nadat de acryl is uitgehard worden de nagels in het gewenste model gevijld. Voor een mooie afwerking wordt de nagel na het vijlen gepolijst of van een van een lak of uv seal laagje voorzien. Dit geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagel. Met deze techniek kunnen alle nagels op gelijke gewenste lengte gemaakt worden en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar meteen een verlenging op gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn.

Nabehandeling

De acryl die op de natuurlijke nagel de kunstnagel vormt, groeit gewoon mee met uw eigen natuurlijke nagel. Hierdoor krijgt u bij de nagelriemen een stukje wat niet bedekt is met acryl (uitgroei). Daarom dienen de nagels om de 3 à 4 weken te worden bijgewerkt. Deze periode is afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien. Na verloop van tijd zit ook het breekpunt van de nagel niet meer op de juiste plaats, waardoor de nagel eerder kan breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling. Bij een nabehandeling zal ik zoveel mogelijk oude acryl verwijderen en weer een nieuwe laag acryl opbrengen om ervoor te zorgen dat de acryl nagels er weer zo goed als nieuw uit zullen zien.Nagels
Nagels
Nagels