TARIEVEN ANTI-AGE BEHANDELINGEN BIJ SHINE BEAUTY & NAILS


SKIN PERFORMANCE 3D

High tech verzorgingsbelevenis voor een jeugdige huid, (ca. 90 min.) € 72,00
Al vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuurconcentratie in de huid aanzienlijk af. De gevolgen zijn verlies van veerkracht en eerste rimpeltjes. Ook mimiek en stress drukken hun stempel op het huidbeeld. SKIN PERFORMANCE 3D gaat dit proces effectief tegen. Deze innovatieve behandelingstechniek, met ultramoderne producten en stappen die op elkaar zijn afgestemd. Garandeert maximale verzorging van de huid met vocht (op korte middellange en lange termijn). Rimpeltjes en lijnen worden direct en blijvend verzacht. Bovendien wordt door de Skin Performance techniek en de Skin Performance massage een blijvend welzijn van reiniging tot en met afsluitende verzorging bereikt. De huid krijgt haar jeugdige veerkracht en uitstraling terug. Voorafgaand de behandeling krijgt u een heerlijk glas mineraalwater.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, peeling met de A.H.A. Flash ampul + A.H.A. mask, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat performance 3D ultra lift en hyaluron ampul, massage van het gezicht, hals, nek en decollete, hyaluron vlies masker, oog masker en een afsluitende verzorging.
Naar wens lichte make-up.

NUTRI SENSATION

Voor de veeleisende huid, (ca. 75 min.) € 49,00
NUTRI SENSATION versterkt en verstevigd het weefsel, zodat de huid er weer strakker en jeugdiger gaan uitzien. Het garandeert bovendien een intensieve verzorging met voedingsstoffen en lipiden om natuurlijke, door ouderdom veroorzaakte tekorten te compenseren of schade door het milieu te repareren. Verwen uw huid met deze sensationeel weldadige intensieve behandeling.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, peeling met de Alpha Effect A.H.A, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat contour lift ampul, oog- en gezichtsmasker en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

ANTI-AGE-LIFTING EFFECT

Bij elasticiteitsverlies, lijntjes en mimiekrimpeltjes, (ca. 90 min.) € 66,00
Sterke aantasting van de huid door stress en milieufactoren alsmede de natuurlijke huidveroudering verminderen de elasticiteit van het weefsel. Het huidweefsel geeft sterker mee, lijntjes en rimpeltjes worden duidelijk zichtbaar. ANTI AGE-LIFTING EFFECT heeft een straktrekkende en verstevigende werking op het weefsel en minimaliseert lijntjes en rimpeltjes door een bijzondere efficiente cocktail van werkstoffen. De bijzondere werking wordt door een professioneel masker met direct effect nog geoptimaliseerd. Het straktrekkende effect, de activering van de microcirculatie en de ontslakking van het weefsel worden bevorderd door de contour lifting massagetechniek.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, peeling met de A.H.A Flash ampul + A.H.A mask, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat anti-age ampul, massage van het gezicht, hals, nek, decollete en de armen, oog- en gezichtsmasker van rubber, decollete masker en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

ANTI-AGE SENSATION

Tegen de tekenen destijds, (ca. 90 min.) € 75,00
ANTI-AGE SENSATION verfijnt de huidstructuur en ondersteunt de veerkracht van het weefsel. Een buitengewone selectie van uiterst effectieve producten en de massage volgens de anti-age massage techniek vormen als combinatie een unieke verjongingskuur voor een glanzend-gladde teint. De huid wordt bovendien intensief voorzien van vocht, wat voor een opvallend glad huidbeeld zorgt.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, uitgebreide nek massage, peeling met de A.H.A Flash ampul + A.H.A mask, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat anti-age ampul, oog- en gezichtsmasker van rubber, massage van het gezicht, hals en decollete en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

SKIN REPAIR

Voor de veeleisende, droge huid, (ca. 90 min.) € 63,00
Met toenemende leeftijd neemt de lipideproductie van de huid merkbaar af. Daardoor verliest de rijpe huid ook snel vocht. Rimpeltjes en elasticiteitsverlies zijn verdere gevolgen. SKIN REPAIR voorziet de huid doelgericht van vet vocht alsmede verstevigende en de regeneratie stimulerende werkstoffen. De huid wordt fijn en zacht, gaat er gladder en stralender uitzien. De teint krijgt nieuwe frisheid en veerkracht.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, effect peeling, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat epigran ampul, massage van het gezicht, hals, nek en decollete, oog- en gezichtsmasker, en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

ELEMENTS OF NATURE ANTI-AGE

Voor de jeugdigheid van de huid, (ca. 90 min.) € 76,00
Jongere, gladdere huid door de kracht van de natuur. Uitermate werkzame en optimaal irritatievrije anti-aging werkstoffen gaan het huidverouderingsproces duurzaam tegen. Lijnen en rimpeltjes worden op milde wijze verzacht en gladgestreken. De teint krijgt in al haar natuurlijkheid de jeugdige uitstraling terug.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, peeling met liquid peel, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat epigran ampul, massage van het gezicht, hals, nek, decollete en armen, oog- en gezichtsmasker, afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

MEN PREMIUM POWER

Voor de veeleisende mannenhuid, (ca. 90 min.) € 73,00
BUSINESS-VARIANT, hierbij komt de massage te vervallen, (ca. 60 min.) € 53,00
MEN PREMIUM POWER is een intensieve behandeling voor de veeleisende, gestreste mannenhuid. De tekenen van huidveroudering worden actief geminimaliseerd. Intensieve hydraterende stoffen alsmede gladstrijkende en activerende werkstoffen laten de huid helderder, fijner en jonger schijnen. De ontspannende en revitaliserende behandelingsbelevenis garandeert een dynamische en vitale uitstraling.
Nekmassage, reinigen, overtollig haar verwijderen tussen de wenkbrauwen, peeling met de A.H.A. Flash ampul + A.H.A. Mask, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat Hydro Active ampul, massage van het gezicht, hals, nek en decollete, oog- en gezichtsmasker, afsluitende verzorging.

BODY DREAM DE LUXE

een weldadige en effectieve verzorgingsbelevenis voor het hele lichaam, (ca. 90 min.) € 81,00
EVENT-VARIANT,gedeeltelijke lichaamsbehandeling, rug, decollete en der armen, (ca. 60 min.) € 53,00
Stress en milieubelastingen ontzien ook het lichaam niet en versnellen het natuurlijke verouderingsproces. De huid gaat er vermoeid en ruw uitzien, het weefsel verliest elasticiteit, eerste rimpeltjes op het decollete worden zichtbaar. BODY DREAM DE LUXE gaat dit proces effectief tegen. De combinatie van een effectvolle peeling en royale verzorgende essences bereikt niet alleen een exclusief huidgevoel maar ook zichtbare resultaten: het decollete wordt strakker, de lichaamscontour steviger. De intensief met vocht doordrenkte huid gaat er weer glad en soepel uitzien en krijgt haar uitstraling terug.
Gehele lichaam reinigen en peelen, werkstofconcentraat anti-age ampul voor het decollete, lichaamsmassage, lichaamspakking, afsluitende lichaamsverzorging.Dr. Grandel
Dr. Grandel
Dr. Grandel