TARIEVEN PRE-AGE BEHANDELINGEN BIJ SHINE BEAUTY & NAILS


HYDRO FRESH

Voor elk huidtype, (ca. 60 min) € 43,00
Biedt intensieve verzorging waar weinig tijd voor nodig is. HYDRO FRESH is daarom bijzonder geschikt als u weinig tijd heeft, eerst mijn serviceaanbod wil leren kennen of als voorbereiding voor een bijzondere make-up of ter combinatie met een bodybehandeling.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, effect peeling, werkstofconcentraat episome ampul, oog- en gezichtsmasker en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

HYDRO ACTIVE

Voor de vochtarme huid, (ca. 90 min.) € 66,00
Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of een genetisch droog huidbeeld leiden tot een extreem vochtverlies. De huid trekt, jeukt en ziet er droog en schilferig uit. HYDRO ACTIVE vult de vochtreservoirs van de huid weldadig bij en gaat individueel op de behoeften van de huid in. Een hoogwaardig complex van algen en zeewater verfrist en schenkt de huid vitaliteit.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, effect peeling, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat hydro active ampul, massage gezicht, hals, nek en decollete, oog- en gezichtsmasker van rubber en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

VITAMIN FITNESS

Voor elk huidtype, (ca. 45 min.) €40,00
Biedt maximale vitaliteit voor de teint in een minimum van tijd. De huid wordt op milde wijze van schadelijke stoffen ontdaan, krijgt nieuwe stralingskracht en een beschermingsreserve tegen milieu-invloeden. VITAMIN FITNESS is een mini-welness vakantie voor de huid.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, effect peeling, werkstofconcentraat vita skin Q10 ampul en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

VITAMIN INTENSE

Voor elk huidtype, (ca.120 min.) € 95,00
Een vitaliserende intensieve behandeling. De huid en de stemming krijgen een energiestoot, de teint straalt van frisheid en vitaliteit. De vitaminen A, C en E bouwen een bescherminsreserve tegen milieubelastingen op en beschermen tegen voorijdige huidveroudering. Vitale stoffen uit kiwi en acerola-kers zorgen voor een aan alle kanten perfecte uitstraling van de huid. Buitengewone texturen en heelijke fruitige geuren ronden het welness-gevoel af. Voorafgaand de behandeling krijgt u een heerlijk glas verse jus.
Reinigen, peeling en stomen van de rug, massage rug. Vervolgens reinigen gezicht, wenkbrauwen bijwerken, effect peeling, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat cell vital c ampul, massage gezicht, hals, nek en decollete, oog- en gezichtsmasker van rubber en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

HYDRO SOFT

Voor de vochtarme huid, (ca. 75 min.) € 53,00
BUSINESS-VARIANT, hierbij laat u het bijwerken van de wenkbrauwen vervallen, (ca. 60 min.) € 45,00
Door een tekort aan vocht kunnen lelijke droogterimpeltjes ontstaan. Bovendien ziet de droge huid er vaak moe uit en reageert gevoeliger. ELEMENTS OF NATURE HYDRO SOFT werkt als een verfrissend, vitaliserend bad in helder bergmeer. De huid wordt intensief met vocht doordrenkt en krijgt haar stevige, jeugdige uiterlijk terug. Natuurlijke werkstoffen verzorgen op milde wijze voor een frisse stralende teint.
Reinigen, wenkbrauwen bijwerken, peeling met liquid peel, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat epigran ampul, oog- en gezichtsmasker en een afsluitende verzorging. Naar wens lichte make-up.

MEN HYDRO POWER

Voor de vochtarme mannenhuid, (ca. 75 min.) € 55,00
BUSINESS-VARIANT, hierbij komt de massage te vervallen, (ca 45 min.) € 45,00
Een verfrissende vochtbehandeling. De vochtarme mannen-huid wordt zichtbaar en voelbaar verfrist en prettig met vocht doordrenkt. De teint gaat fris en zacht stralen.
Reinigen, overtollig haar verwijderen tussen de wenkbrauwen, peeling met liquid peel, stomen, oneffenheden verwijderen, werkstofconcentraat hydro active ampul, massage van het gezicht, hals, nek en decollete, oog- en gezichts masker en een afsluitende verzorging.Dr. Grandel
Dr. Grandel
Dr. Grandel