SUNJUNKIE SPRAY TANNING


Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd (zon)nebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spraytanning bied hiervoor de toekomst. Het is een gezonde, veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een gegarandeerd prachtige egale bruine teint te krijgen, het hele jaar door. Voor zowel de man als de vrouw. Met een speciaal ontwikkelt spraytanning apparaat wordt een DHA tanningvloeistof op de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine teint vrijwel direct zichtbaar, maar de kleur ontwikkelt zich nog verder 5 tot 8 uur na de behandeling tot maximale kleursterke. De intensiteit van deze kleur wordt afgestemd op uw eigen huidkleur. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egale bruine huid. Ideaal om bruin op vakantie te gaan of voor een bijzondere gelegenheid, denk aan bruiloften, gala`s, evenementen of fotoshoots. U kunt bij mij in de salon terecht voor een spraytanning behandeling. Op verzoek kan ik ook op locatie een spraytanning behandeling geven. Tevens geef ik ook spraytanning party’s, erg gezellig met bijvoorbeeld een stel vriendinnen!

Wat is DHA?

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke suiker. Het is een grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast. De tanning lotions van Sunjunkie zijn op natuurlijke basis, alcohol, parfum en olievrij, zijn hypoallergeen en verrijkt met Aloe Vera en Vitamine E. De lotions verzorgen en voeden de huid en werken huidverjongend. Er zijn geen nadelige effecten, voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes, tijdens een antibiotica kuur of gedurende de eerste 3 maanden van een zwangerschap. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tanning behandeling te nemen.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een spraytanning behandeling ca. 5 tot 9 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Wordt ik niet oranje of krijg ik geen vlekken? Met de producten van tegenwoordig wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Tevens zijn er milde verzorgingsproducten van de Sunjunkie verzorgingslijn bij mij te verkrijgen. Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om de bruine kleur langer te behouden.

Voor het beste en langste resultaat adviseer ik het volgende:

Voorbehandeling:

1. Scrub de huid vóór de behandeling, en geef met name aandacht aan de droge huidgebieden zoals enkels ellebogen en knieen. Het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik hiervoor geen producten waar olie in verwerkt is.
2. Scheer 24 uur voor de behandeling, hars 48 uur en IPL ten minste 3 dagen voor de behandeling anders is je huid te gevoelig en kan deze gaan irriteren.

Op de dag van de spray-tanning:

1. Spoel zo kort mogelijk voor de spraytanning behandeling uw lichaam goed schoon met alleen warm water.
2. Gebruik op de dag van de spraytanning geen dagcréme of vloeibare make-up, (mascara mag blijven zitten) en gebruik geen bodylotion deodorant of parfum zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. 3. Draag donkere loszittende kleding als u komt voor de spraytanning, omdat de vloeistof in het begin nog wat af kan geven. Maar is zonder problemen uitwasbaar. (Dit geld niet voor de nieuwe kleurloze tanning).

Nabehandeling:

1. De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huid tot de juiste kleur te ontwikkelen. Daarom adviseer ik de eerste 8 uur niet in contact te komen met water, dus niet douchen, baden of sporten (ivm transpireren).
2. Om de kleur goed te behouden adviseer ik om geen alcohol houdende producten na de tanning te gebruiken en hydrateer uw huid na iedere douche met een vochtinbrengende creme.
3. Droog of dep uw huid na iedere douche met een zachte handdoek, dus niet wrijven of schuren, dit is niet bevorderlijk voor uw mooie bruine kleur.SprayTan